Кьозде патладжан

Дата: 31.05.2004
Източник: Бон Апети
Кьозде патладжан
 
Необходими продукти:
2 патладжана
сок от 1 лимон
1 ч. ч. зехтин
1/2 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
Кьозде патладжанПатладжанът се пече цял, след което се обелва внимателно по дължината. Без да се нарязва, се слага в тавичка за печене, полива се със зехтина и лимоновия сок и се посолява.
2
Кьозде патладжан 2Оставя се да престои 2–3 дни, след което предястието е готово за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта