Кюфтета от мерлуза

Дата: 26.07.2001
Източник: Бон Апети
Кюфтета от мерлуза
 
Необходими продукти:
1 кг мерлуза
3 яйца
50 г кашкавал
магданоз
3 с. л. галета
брашно за паниране
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Кюфтета от мерлузаФилето на рибата се поставя в купа и се намачква с вилица. Прибавят се яйце, галета, нарязан наситно магданоз, настърган кашкавал, сол и смлян черен пипер. Омесва се кайма. Поставя се за 30 минути във фризер, за да стегне.
2
Кюфтета от мерлуза 2Оформят се кюфтета, овалват се в брашно и се пържат в сгорещено олио по около 5 минути от всяка страна.
3
Кюфтета от мерлуза 3Подходящо е да се поднесат със сгъстен доматен сос и поръсени с нарязан наситно магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


162 ДУШИ ОНЛАЙН
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта