Кюфтета от зрял фасул

Дата: 26.02.2008
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
250 г кайма
2 яйца
олио
черен пипер и сол на вкус
1/2 ч. л. кимион
1 ч. л. чубрица
1 ч. л. джоджен
3-4 стръка магданоз
1 яйце
1 глава лук
2 сварени картофа
2 ч. ч. зрял фасул
галета за овалване
 

Начин на приготвяне:
1
Кюфтета от зрял фасулЛукът се нарязва наситно.
2
Кюфтета от зрял фасул 2Фасулът се сварява и се смесва с пресованите картофи.
3
Кюфтета от зрял фасул 3Прибавят се лукът, джодженът, чубрицата, солта, черният пипер, кимионът, магданозът, каймата и яйцето.
4
Кюфтета от зрял фасул 4Замесва се кайма, която се оставя да престои за 15-20 минути в хладилник, след което се разделя на кюфтета.
5
Кюфтета от зрял фасул 5Яйцата за панировката се разбиват с малко вода.
6
Кюфтета от зрял фасул 6Кюфтетата се овалват последователно в яйцата и галетата и се изпържват от двете страни в нагорещено олио.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


212 ДУШИ ОНЛАЙН
Denitsa Grudeva се регистрира в сайта.
Ginka Georgieva се регистрира в сайта.
Валентина Христова се регистрира в сайта.
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта