Кюфтета по гръцки

Дата: 20.05.2010
ТИТЛА: Чирак
Кюфтета по гръцки
 
Необходими продукти:
400 г телешка кайма (или смес)
сол на вкус
1/4 с. л. вегета
1/4 ч. л. черен пипер (прясно смлян)
3-4 ч. л. червено вино
1 с. л. сух риган
1 с. л. зехтин
1 яйце
1/2 ч. ч. сирене "Фета" (фино надробено)
1/2 глава лук
зехтин за печенето
 

Начин на приготвяне:
1
Сместа за кюфтенцата се омесва добре, оформят се малки топчици, които се поставят върху хартия за печене в тава. Поръсват се леко със зехтин и се поставят във фурна, загрята на 200 градуса.
2
Пекат се до готовност. Ако изтече сок, се отцежда и печенето продължава.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

07.02.2016
Станаха добре,пропуснах само ригана :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта