Котлет в естрагонов сос
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
22.06.2020 Лесно и мноооого вкусно, все едно мама я е готвила :-)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2016 Много вкусни
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
04.01.2015 Стана много вкусно. Пропуснах само частта със запръжката.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2014 Много вкусно ястие. Допуснах някои дребни грешки, които следващия път ще коригирам. Много се хареса на цялото семейство. Единствено при изпълнението следващоя път първо ще добавя гореща вода към соса и после ще сложа кюфтенцата, защото отдолу се сгъсти, а отгоре остана по-течен, а аз варих повече от указаното време и имаше риск да загори. Също така, с по-малко кайма и с чаена чаша ориз ми излязоха 17 кюфтенца, които едвам събрах на дъното на най-голямата ми тенджера, не знам ако бях сложила всичката кайма, какво би се получило. Може би оризът идва много.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...