Лаврак с цитруси

Дата: 21.05.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 лаврака
1/2 лимон
1/2 портокал
1/2 глава резене
20 г каперси
1/4 връзка магданоз
60 мл зехтин „Екстра върджин“
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Лаврак с цитрусиРезенето се нарязва наедро и се смила в блендер, заедно с магданоза, каперсите и настърганите кори на лимона и портокала.
2
Лаврак с цитруси 2Сипват се 20 мл зехтин и отново се смила.
3
Лаврак с цитруси 3Рибите се овкусяват отвън и отвътре със сол и черен пипер, пълнят се със смляната смес и се оставят да се мариноват 45 минути на стайна температура.
4
Лаврак с цитруси 4Лимонът и портокалът се нарязват на шайби, които се завързват за рибите.
5
Лаврак с цитруси 5Залива се с останалия зехтин и се пече 10–15 минути на грил програма.



Съвет:
Рибата може да се изпече и на скара.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


181 ДУШИ ОНЛАЙН
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
Марияна Павлова се регистрира в сайта.
Цветалина се регистрира в сайта.
Силвия коментира рецептата Пилешко с паста на фурна
Силвия се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта