Пипер с доматен сос
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.11.2017 Рецептата е супер, но не пише на колко градуса и за колко време се пече.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2015 Много добре се получи. Промених малко рецептата, защото нямах сушени домати-сготвих с пресни. Добавих и две печурки, ситно нарязани и задушени в малко зехтин заедно с три пресни домата, щипка сол и черен пипер. Отгоре поръсих с моцарела.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2015 никога не съм яла това ястие но изглежда вкусно
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...