Стек от риба тон

Дата: 07.08.2012
Източник: Бон Апети
Стек от риба тон
 
Необходими продукти:
400 г стек от прясна риба тон
100 г крем сирене
3–4 с. л. сос „Песто”
1/4 салата „Айсберг”
2 бейгъла
2 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Стек от риба тон
Рибата се овкусява със сол, черен пипер и зехтин и се запича в силно загрят грил тиган от двете страни (В средата трябва да остане розова). Пестото се смесва с крем сиренето.


2
Стек от риба тон 2
Стековете се слагат в чинии и се гарнират с листа накъсана салата „Айсберг” и сос. Поднася се с бейгъл.

 

 


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта