Банички със спанак и мента
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
30.09.2015 Голяма вкусотия - намазани със сос от зехтин, сол, лимонов сок и черен пипер.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2014 Хлебчетата са много вкусни искам да направя още.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.03.2014 Сполучливи се получиха.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2014 Благодаря виз а отговора, аз вече ги направих с царевичен грис, тъй като нямах друг. Въпреки, че беше едозърнес резултатът беше много сполучлив, не се разчупиха или натрошиха. След като ги изпекох поливахме всяка питка с леко лют зехтин и се получи многокусна комбинация.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2014 Да, Далия, семолината е грис от твърда пшеница, по-различен е от този, който се използва за грис халва например. Би могла да го замениш с царевичен грис, но той трябва да е доста фин, ако използваш едрозърнест, има опасност, тестото да се начупи при разточване и да не е еластично. Успех и очакваме да споделиш резултата!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...