Голям геврек с яйца, бекон и чедър
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.01.2016 това е третият ми опит - за сега най-сполучливият
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
04.01.2016 Прекрасна
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2015 вкусно
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2015 Сега ще Ви разкажа историята на моята питка! Тъй като в детската стая тате сложи подово отопление,сложихме там питката да втасва под леглото (скрита от малкия ми брат) и я сложихме да се пече след известно време. Когато погледнахме с мама в фурната мама щеше да припадне! Питката не стига,че се печеше но излизаше от тавата!!! Оставихме я все пак да се пече. Когато я извадихме беше много пухкава и дори на конци! Ако ударя човек с питките на леля и кака съм сигурна,че ще го препарирам толкова твърди се бяха получили а нашата най-хубава! Няма значение ние да сме живи и здрави другото не е важно! Чаооо!!! :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...