Тарт с маскарпоне и рикота
Лора и Стоян
19. |
Изпрати
лично съобщение |
08.02.2022 Здравейте, Макака! Не е нужно да печете на долен реотан, а може би още десетина минути да се изпекат изцяло. Поздрави от нас!
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2022 Ето и снимка от мен
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2022 Много вкусно стана! Аз също нямам формички за крем брюле. Пекох във керамични формички, които са по високи и по-малки. Горната половина стана чудесно, но отдолу не се опече. Трябваше да пека повече време или да пусна само на долен реотан?
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2015 Чудесна рецепта! На нас със съпруга ми много ни допадна, точно по вкуса ни :))) Пекох в по-малки формички и затова ми се получиха 6 порции и пекох малко по-дълго - около 30-35 мин, защото след 20 още не беше готово, но това може би зависи от моята фурна. Много вкусно се получи, а и видът му е като от сладкарница :)))
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2015 Прекрасен десерт!
Подходящ за всеки сезон и по всяко време!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...