Лингуине а ла путанеска

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Лингуине а ла путанеска
 
Необходими продукти:
1 пакет лингуине
500 г домати
200 г черни маслини
2 скилидки чесън
3-4 стръка магданоз
8-10 бр. аншоа
4-5 с. л. зехтин
2 с. л. каперси
1 с. л. риган
 

Начин на приготвяне:
1
Лингуине а ла путанескаПастата се сварява в подсолена вода и се отцежда.
2
Лингуине а ла путанеска 2Наситнените скилидки чесън се запържват за 30 секунди в умерено загретия зехтин.
3
Лингуине а ла путанеска 3Сипват се нарязаните надребно домати и се задушават няколко минути.
4
Лингуине а ла путанеска 4Прибавят се нарязаните на колелца маслини, наситнената аншоа и каперсите.
5
Лингуине а ла путанеска 5Подправя се с ригана, посолява се на вкус, разбърква се и след около минута се сваля от котлона.
6
Лингуине а ла путанеска 6Пастата се сервира в подходящи чинии, сипва се от соса и се поръсва с наситнен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


267 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта