Аквакота с три вида лук
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.12.2016 Страхотни!!! Много се харесаха на цялото семейство, обаче аз чукнах две от яйцата в плънката , защото синът ми иначе нямаше да ги опита . Получиха се. Хлебчето беше мното мекичко и вкусно. Със същото тесто ще пробвам и други плънки. Нещо не мога да кача снимката. Може би от телефон не става
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2016 Марияна, според нас, причината не е в пълнозърнестото брашно, посто на тестото вероятно му е трябвало повече време.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.03.2016 Тестото ми не се получи както трябва - много твърдо стана, не втаса както трябва, може би пълнозърнестото брашно не беше качествено - ако някой може да отгатне причината ще се радвам. Но въпреки всичко се получи добре - плънката е перфектна и със сигурност ще ги направя пак, но може би само с бяло брашно...
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.03.2016 Заслужават си!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...