Медени сърца
Лора и Стоян
21. |
Изпрати
лично съобщение |
24.11.2014 Това е един от любимите ми сладкиши.
|
20. |
Изпрати
лично съобщение |
22.09.2014 става чудесен с 250г царевично брашно и 50г бяло,а вместо шипков мармалад - сладсо от дюли или боровинки
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2014 вкус и спомен от детството :) да си оближеш пръстите мм
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
03.07.2014 Това е дамски каприз и може да се сложи каквото сладко искате с цели плодове става уникално вкусно.След като е готов се яде след около 4-5ч за да може сладкото което сте сложили да попие в блата.Може и да не загрявате сладкото,а направо да го намажете върху блата ;-)))
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
03.07.2014 Вместо шипков мармалад аз използвах купено, доста гъсто, сливово сладко. Леко киселия му вкус направи сладкиша още по- хубав /според мен/.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...