Лопушник

Дата: 25.09.2007
Източник: Бон Апети
Лопушник
 
Необходими продукти:
200 г консервиран лапад
1 пакет точени кори
1 к. ч. олио
200 г сирене
6 яйца
3 с. л. кисело мляко
 

Начин на приготвяне:
1
ЛопушникЛападът се запържва в сгорещеното олио.
2
Лопушник 2Яйцата се разбиват и се смесват с киселото мляко.
3
Лопушник 3Сиренето се натрошава и се добавя към яйцата и млякото.
4
Лопушник 4Върху всяка кора се сипва по 1 с. л. от приготвената плънка.
5
Лопушник 5Прибавя се същото количество от лапада и се навива на руло.
6
Лопушник 6Навитите кори се подреждат в намазнена тава.
7
Лопушник 7Баницата се поръсва с яйчната смес, слага се в загрята до температура 180 градуса фурна и се пече около 30 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


210 ДУШИ ОНЛАЙН
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта