Лозови сарми с боб

Дата: 17.04.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 консерви бял боб (по 400 г)
2 с. л. доматено пюре
1 връзка пресен лук
3 с. л. олио
1 ч. л. чубрица
4 стръка пресен джоджен
4 стръка пресен девесил
20 бр. лозови листа
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Лозови сарми с бобБобът се отцежда и се намачква с вилица, докато се получи каша.
2
Лозови сарми с боб 2Лукът се нарязва наситно и се запържва в олиото.
3
Лозови сарми с боб 3Бобеното пюре се смесва с нарязаните наситно джоджен и девесил, прибавят се доматеното пюре, запърженият лук, заедно с олиото от пърженето, поръсва се чубрицата и се посолява.
4
Лозови сарми с боб 4С тази смес се завиват сарми.
5
Лозови сарми с боб 5Подреждат се в тава, налива се 1 пръст вода и тавата се покрива с алуминиево фолио.
6
Лозови сарми с боб 6Сармите се пекат на 180 градуса за 40 минути.
7
Лозови сарми с боб 7Фолиото се маха и се запичат за още 20 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

23.04.2014
Много вкусни сарми се получиха :) Благодаря за страхотната рецепта!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


243 ДУШИ ОНЛАЙН
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта