Лучен мармалад с джинджифил

Дата: 22.07.2004
Източник: Бон Апети
Лучен мармалад с джинджифил
 
Необходими продукти:
400 г лук
2–3 с. л. олио
30 г пресен джинджифил (1/2 ч. л. сух)
1 стрък розмарин
2 с. л. кафява захар
100 мл бяло вино
2–3 с. л. ябълков оцет
 

Начин на приготвяне:
1
Лучен мармалад с джинджифилЛукът се нарязва на по-дебели шайби, запържва се 10 минути в предварително загрята мазнина и се ароматизира с накълцания джинджифил и розмарина.
2
Лучен мармалад с джинджифил 2Поръсва се с кафявата захар и се наливат бялото вино и ябълковият оцет. Ястието се задушава под капак около 40 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта