Лучени хлебчета

Дата: 23.10.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
250 г пълнозърнесто брашно (+ за размесване)
190 мл топла вода
сол на вкус
2 стръка пресен лук
50 г печени бадеми
олио за намазване
за поднасяне:
175 г крем сирене Philadelphia със сьомга
4–5 стръка копър
 
Бон Апети препоръчва:
Philadelphia със сьомга и копър - Добавя към богатия кремообразен вкус на крем сиренето финия вкус на пушена сьомга и копър.
 

Начин на приготвяне:
1
Лучени хлебчета Брашното се смесва със сол на вкус. Налива се водата и се разбърква. Замесва се меко тесто и ако има нужда, се добавя още брашно.
2
Лучени хлебчета  2Оформя се на топка и се оставя да почине 30 минути, покрито с фолио за свежо съхранение.
3
Лучени хлебчета  3Тестото се разделя на 6 малки топки.
4
Лучени хлебчета  4Всяка топка се разточва на кора с диаметър от 20 см, намазва се с олио и се поръсва с наситнен пресен лук и накълцани бадеми.
5
Лучени хлебчета  5След това се навива на руло, завива се като охлювче и отново се разточва.
6
Лучени хлебчета  6Питките се готвят от двете страни в намазан с олио тиган с незалепващо покритие.
7
Лучени хлебчета  7Намазват се с крем сирене, нарязват се на триъгълници и се поднасят с наситнен копър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта