Магданозена супа

Дата: 14.06.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
3 връзки магданоз
1 глава лук
1 л зеленчуков бульон
100 г заквасена сметана
4 яйца
2 с. л. краве масло
сокът от 1 лимон
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Магданозена супаЛукът се наситнява и се запържва в маслото.
2
Магданозена супа 2Добавя се накълцаният магданоз и се налива половината от бульона.
3
Магданозена супа 3След 3–4 минути се пасира. Прибавя се останалият бульон и се кипва.
4
Магданозена супа 4Яйцата се разбиват със сметаната и лимоновия сок.
5
Магданозена супа 5Сипва се малко от горещата супа, за да се темперират яйцата.
6
Магданозена супа 6След това сместа се налива в тенджерата.
7
Магданозена супа 7Щом супата кипне, се овкусява със сол и черен пипер, и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта