Магданозено песто

Дата: 30.05.2011
Източник: Бон Апети
Магданозено песто
 
Необходими продукти:
4 връзки магданоз
50 г орехи
200 мл олио
1 ч. л. самардала
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Магданозено песто
Дръжките на магданоза се отстраняват, а останалата част се поставя в подходящ за пасиране съд. 


2
Магданозено песто 2
Прибавят се останалите продукти, като 50 мл от олиото се запазват за накрая, и всичко се пасира. 


3
Магданозено песто 3
Сместа се изсипва в буркан, налива се отделеното олио и се затваря. Съхранява се в хладилник.


 


Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


154 ДУШИ ОНЛАЙН
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта