Макаронена салата със сос „Ремулад“

Дата: 26.05.2015
Източник: Красимира
ТИТЛА: Експериментатор
Макаронена салата със сос „Ремулад“
 
Необходими продукти:
300 г макарони
3 яйца (твърдо сварени)
1 консерва риба тон (250 г)
черен пипер на вкус
за соса:
1 с. л. горчица
2 с. л. зехтин
1/2 с. л. оцет
3 с. л. копър
 

Начин на приготвяне:
1
Горчицата се смесва със зехтина, соса от консервата, оцета и нарязания наситно копър.
2
Макароните се сваряват според указанията на опаковката и се отцеждат. Подправят се със сол и черен пипер на вкус.
3
Прибавят се рибата и сосът и се разбърква добре. Салатата се декорира с нарязаните на четвъртинки яйца.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта