Малинов сладкиш

Дата: 17.01.2016
Източник: Теодора
ТИТЛА: Чирак
Малинов сладкиш
 
Необходими продукти:
170 г брашно
1 ч. л. бакпулвер
1 щипка сол
4 яйца
1 ванилия
160 г захар
70 мл течна готварска сметана
100 г краве масло
250-300 г малини
 

Начин на приготвяне:
1
Измийте малините и ги оставете да се отцедят добре.
2
Намаслете форма за печене и покрийте дъното й с пергаментова хартия.
3
Разбийте с вилица яйцата, ванилията, захарта, сметаната и разтопеното масло.
4
Смесете брашното със солта и бакпулвера и го пресейте върху яйчената смес.
5
Разбъркайте, докато сместа поеме брашното и я изсипете във формата.
6
Оваляйте малините в захар и ги разпределете върху сместа.
7
Печете сладкиша около 30-40 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.
8
Охладете готовия сладкиш и го поръсете с пудра захар.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта