Малинова торта с бял шоколад

Дата: 24.07.2002
Източник: Бон Апети
Малинова торта с бял шоколад
 
Необходими продукти:
200 г шоколадови бисквити
80 г масло
2 пакетчета суха сметана (или 500 г течна)
400 г малини
300-400 г прясно мляко
100 г бял шоколад
1/2 ч. ч. захар
1 пакетче желатин
 

Начин на приготвяне:
1
Малинова торта с бял шоколадБисквитите се смилат в кухненски робот (или с машинка за месо). Прибавя се разтопено масло и се разбърква, докато се смесят добре. Сместа се изсипва в тава с отделящо се дъно и се разпределя равномерно.
2
Малинова торта с бял шоколад 2Малините се слагат в тенджера и се пюрират. Прибавят се захар и шоколад и се вари, докато се разтопят. Оставя се да се охлади напълно.
3
Малинова торта с бял шоколад 3Желатинът се разтваря в малко вода и леко се загрява. След това се добавя при малините.
4
Малинова торта с бял шоколад 4Сметаната и млякото се разбиват до получаване на пухкава смес. Добавят се към малините и се разбъркват внимателно, докато се смесят добре.
5
Малинова торта с бял шоколад 5Пълнежът се изсипва върху блата и се слага в хладилник, докато желатинът се стегне.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта