Маниока с наденица

Дата: 16.03.2010
Източник: Бон Апети
Маниока с наденица
 
Необходими продукти:
400 г маниока
200 г бекон
200 г сурово сушена или сурова наденица
1 глава лук
2 банана
50 мл вино
2 с. л. краве масло
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Беконът се реже на кубчета и се запържва за 2–3 минути на сух тиган, след което се изважда в чиния.
2
В мазнината от бекона се слага наденицата, на която се правят леки разрези, запича се по 3–4 минути от всяка страна и се добавя наситненият лук. Всичко се задушава с половината вино.
3
Маниоката се реже на шайби и се вари в подсолена вода около 10 минути. Сварените шайби се сотират за 1–2 минути в сгорещеното масло и се задушават с останалото вино.
4
Шайбите маниока се редят в порционна чиния, до тях се поставя наденицата, която се гарнира с нарязаниите на кубчета банани, предварително смесен със запържения бекон.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


199 ДУШИ ОНЛАЙН
Петя Генева се регистрира в сайта.
Reni Khan коментира рецептата Свински пържоли на тиган
Иван Ангелов се регистрира в сайта.
Ели Лилова се регистрира в сайта.
Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта