Мантъ

Дата: 26.06.2004
Източник: Бон Апети
Мантъ
 
Необходими продукти:
1/2 пакет макарони
1 кофичка изцедено кисело мляко
1 кофичка кисело мляко
1 глава чесън
5–6 с. л. сух джоджен
100 г краве масло
1 с. л. червен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
МантъМакароните се сваряват в посолена вода, прецеждат се, но не се изстудяват.
2
Мантъ 2Изцеденото кисело мляко и киселото мляко се разбъркват, посолява се на вкус и вътре се пресова чесънът.
3
Мантъ 3Топлите макарони се изсипват в голям съд, добавя се млечно- чесновата смес, разбърква се и след като се сипе в йенска тава, отгоре се поръсва плътно с джоджен.
4
Мантъ 4В тиган се разтопява маслото и малко преди да се запържи, се поръсва с червения пипер.
5
Мантъ 5Макароните се поливат с маслото и се консумират топли.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


109 ДУШИ ОНЛАЙН
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта