Марината за месо на скара

Дата: 04.08.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г печени люти мариновани чушки
1 връзка кориандър
1 ч. л. пушен червен пипер
5 с. л. мед
1 лайм
чили на вкус
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Марината за месо на скараПечените люти чушки се почистват от дръжките и се слагат в блендер.

2
Марината за месо на скара 2Сипва се медът.
3
Марината за месо на скара 3Добавят се кориандърът, настърганата кора от лайма, пушеният червен пипер, чилито, сол и черен пипер на вкус.

4
Марината за месо на скара 4Всичко се смила добре.



Съвет:
Готовата марината може да се съхранява 1 седмица в хладилник.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта