Мариноване на сирене

Дата: 09.10.2009
Източник: Бон Апети
Мариноване на сирене
 
Необходими продукти:
200 г твърдо сирене
200 мл зехтин
4 скилидки чесън
1/2 връзка мащерка
1 с. л. пипер меланж
1/2 връзка босилек
1/2 връзка магданоз
 

Начин на приготвяне:
1
Мариноване на сиренеСиренето се реже на кубчета и се слага в купа или направо в буркан с гумирана капачка.
2
Мариноване на сирене 2Върху него се поръсват нарязаният наедро чесън, наситнената мащерка и пиперът.
3
Мариноване на сирене 3Всичко се залива догоре със зехтина, покрива се с капак или фолио и се оставя да престои поне 2–3 часа в хладилник.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта