Мариновани чери домати

Дата: 31.05.2011
Източник: Бон Апети
Мариновани чери домати
 
Необходими продукти:
500 г чери домати
2 скилидки чесън
20–30 г каперси
3–4 стръка мащерка
3–4 стръка розмарин
400 мл зехтин
100 мл балсамов оцет
морска сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Мариновани чери домати
Чери доматите се слагат в тава, налива се балсамовият оцет, овкусява се със сол и черен пипер, прибавят се и скилидките намачкан чесън. Налива се зехтинът. Поръсва се с мащерката, каперсите и розмаринът.


2
Мариновани чери домати 2
Пекат се 10 минути в предварително загрята до 180 градуса фурна 10 минути. Изваждат се, прехвърлят се в голям буркан и се съхраняват в хладилник.


 


Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

21.09.2013
зехтина ми се стори много и го понамалих,ама пак се получи!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта