Мариновани пилешки пържоли на скара

Дата: 26.03.2010
Източник: Бон Апети
Мариновани пилешки пържоли  на скара
 
Необходими продукти:
2 пилешки пържоли от бут
сол на вкус
2 щипки риган
2 щипки босилек
2 щипки девесил
2 щипки мащерка
1 с. л. мед
1 с. л. зехтин
5–6 скилидки чесън
сокът от 1/2 лимон
50 мл водка
олио за намазване на скарата
 

Начин на приготвяне:
1
В купичка се смесват продуктите за маринатата и хубаво се разбъркват.
2
Месото се слага в ароматната смес, овалва се хубаво и се оставя да престои поне няколко часа (най-добре едно денонощие).
3
След това месото се пече на скара, предварително намазана с олио, по 6–7 минути от всяка страна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


218 ДУШИ ОНЛАЙН
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта