Мариновани свински ребра на фурна

Дата: 07.09.2016
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Мариновани свински ребра на фурна
 
Необходими продукти:
600 г свински ребра
75 мл червено вино
1 1/2 с.л. соев сос
1 1/2 с.л. олио
1 1/2 с.л. мед
1/2 ч.л. червен пипер
1/2 ч.л. черен пипер
сол
 

Начин на приготвяне:
1
Ребрата се нарязват. Виното се смесва с подправките и с получената смес се заливат ребрата. Оставят се да се мариноват за няколко часа в хладилник.
2
Ребрата се пекат заедно с маринатата в силно сгорещена фурна фурна за около 40 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта