Мариновани зеленчукови шишчета на скара или тиган

Дата: 04.05.2010
Източник: Бон Апети
Мариновани зеленчукови шишчета на скара или тиган
 
Необходими продукти:
2 тиквички
1 глава червен лук
2 червени чушки
2 зелени чушки
150 мл соев сос
1 с. л. червен пипер
2 с. л. зехтин
1 ч. л. сусамово олио
 

Начин на приготвяне:
1
Зеленчуците се почистват, измиват се и се нарязват с еднаква големина. Оставят се в предварително смесените продукти за маринатата около 15 минути.

2
Нанизват се на дървени шишчета и се пекат по 3–4 минути от всяка страна на скара, грил тиган или в загрята фурна (на 200 градуса около 10 минути).
 
 
Съвет:
Могат да се сервират с чеснов сос, със сос от сирена или да се приготвят като хапки за фондю.
Подходящи са като гарнитура към риба или като предястие с няколко вида сирене.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта