Мариновано филе от елен по ловджийски

Дата: 29.11.2002
Източник: Бон Апети
Мариновано филе от елен по ловджийски
 
Необходими продукти:
700 г филе от елен (говеждо)
1 ч. ч. говежди бульон
50 мл коняк
100 мл вино
1 глава лук
200 г манатарки
200 г гъши дроб
1 с. л. олио
100-150 г бекон
1 с. л. брашно
 

Начин на приготвяне:
1
Мариновано филе от елен по ловджийскиМесото се поръсва с розмарин, бял пипер, чесън, синапено семе и плод на дафинов лист. Залива се с вино и се намазва с олио. Оставя се да престои 3-4 дни в маринатата. Нарязва се на тънки медальони.
2
Мариновано филе от елен по ловджийски 2Беконът се нарязва на ивички. Всеки медальон се увива в ивичка бекон, защипва се с клечка за зъби и се пържи по 3-4 минути от всяка страна.
3
Мариновано филе от елен по ловджийски 3В същата мазнина се запържва нарязаният наситно лук и след като омекне, се добавят манатарките, нарязани на филии. След като кипне, се налива червеното вино и след 2-3 минути се ароматизира с коняка.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


128 ДУШИ ОНЛАЙН
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
Anny Grigorova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Елена Миланова коментира рецептата Домашен бекон
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта