Мариновано прясно биволско сирене

Дата: 24.04.2013
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г прясно биволско сирене
150 мл зехтин “Eкстра върджин”
1 морков
1 връзка див чесън
50 г пресен джинджифил
кората от 1 портокал
3 стръка босилек
1 стрък розмарин
1 с. л. пипер меланж
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Мариновано прясно биволско сирене
Сиренето се нарязва на кубчета, като ножът се потапя в студена вода, за да не се лепи сиренето по него. Морковът се настъргва, джинджифилът се нарязва наситно, розмаринът се нарязва наедро, а босилекът и дивият чесън – на ивички. Пиперът се стрива а в хаванче.

 

 


2
Мариновано прясно биволско сирене 2
В купа се смесват сиренето, морковът, джинджифилът, пиперът, настърганата портокалова кора, босилекът, дивият чесън, розмаринът, зехтинът и сол.

 


3
Мариновано прясно биволско сирене 3
Всичко се разбърква добре, като се внимава да не се начупи сиренето, прехвърля се в буркан с вместимост 750 мл и се оставя за 6 часа в хладилник.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта