Картофено предястие с пълнеж от сирене
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 В същност канелата е онази подправка, която мароканците слагат навсякъде- тя не е само за сладки неща, както сме свикнали тук, напротив - слагат я и във всички солени ястия. Опитах веднъж и вече и аз слагам канела във всичко - къде само щипка, къде повече :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Ами те вече няма да са марокански банички :))
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Много апетитно изглеждат!Ще ги пробвам без някои подправки и пудрата захар накрая.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Много апетитно изглеждат!Ще ги пробвам без някои подправки и пудрата захар накрая.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...