Масло с див чесън

Поднесено към топъл хляб, превръща всяка хапка в съвършено удоволствие
Източник: Бон Апети
Дата: 24.04.2013

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
260 г краве масло
1 връзка див чесън (леворда)
кората от 1 лайм
1/2 ч. л. кимион
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Масло с див чесън

Дивият чесън се нарязва наситно, кората на лайма се настъргва. Слагат се при маслото, заедно с кимиона, сол и черен пипер.

 


2
Масло с див чесън 2

Разбърква се добре и се завива във фолио за свежо съхранение, подобно на салам. Прибира се в хладилник за 1 час.

 

 


3
Масло с див чесън 3

После се нарязва на шайби и се поднася към топли препечени филийки, печени меса, палачинки и др.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: