Медальони от свинско бонфиле с пушен бекон

Крехко свинско, обвито в тънки резени от ароматен бекон и запечено на тиган
Източник: Бон Апети
Дата: 12.08.2020

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
800 г свинско бонфиле
150 г пушен бекон на тънки резени
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Медальони от свинско бонфиле с пушен бекон
Бонфилето се обезципява, след това се нарязва на медальони с дебелина 2 см. Овкусява се със сол и черен пипер.
2
Медальони от свинско бонфиле с пушен бекон  2
Всяко парче се увива в резен бекон.
3
Медальони от свинско бонфиле с пушен бекон  3
Медальоните се запичат за 5 минути от всяка страна в сгорещен тиган с незалепващо покритие, като силата на огъня се намалява.
4
Медальони от свинско бонфиле с пушен бекон  4
Преди да се сервират, медальоните се оставят за няколко минути да починат.

Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

04.03.2020
Приятно и лесно за приготвяне.
3.
Изпрати
лично съобщение

09.06.2014
Прекрасна рецепта. Всичко стана точно и беше невероятно!
2.
Изпрати
лично съобщение

15.01.2014
аз ги нижа на шишчета и ги пека на скара-с пилешко филе също стават страхотни
1.
Изпрати
лично съобщение

02.09.2013
Може отстрани да добавите запечена на грил тиган шайба ананас.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: