Месо на огън

Дата: 09.06.2007
Източник: Бон Апети
Месо на огън
 
Необходими продукти:
200 г скълцано телешко месо
2 с. л. сусамово олио
5 с. л. захар
1/2 ч. ч. соев сос
2 скилидки чесън
1 с. л. олио
1 морков
1 глава лук
100 г кладница
1/4 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
Месо на огънСоевият сос и сусамовото олио се смесват, добавя се предварително счуканият чесън, поръсва се със сол и захар и хубаво се разбърква.
2
Месо на огън 2Месото се слага в купа и се полива с половината от приготвената марината.
3
Месо на огън 3Добавя се нарязаният наедро лук.
4
Месо на огън 4Гъбите се нарязват надребно и се слагат при останалите продукти. Месото се разбърква и се маринова 2-3 часа в хладилник.
5
Месо на огън 5След това сместа се сипва в уок със сгорещено олио.
6
Месо на огън 6Прибавя се настърганият морков и се запържва.
7
Месо на огън 7Ястието се сервира със сварен ориз, върху листа зелена салата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


264 ДУШИ ОНЛАЙН
Denitsa Grudeva се регистрира в сайта.
Ginka Georgieva се регистрира в сайта.
Валентина Христова се регистрира в сайта.
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта