Миди "Калиакра" с мастика

Дата: 31.07.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
250 г сварени мидени ядки
3-4 гъби
1/2 глава лук
1/2 морков
2 с. л. мастика (20 мл)
1 с. л. зехтин
1 с. л. краве масло
лимонов сок, копър и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Миди Зехтинът и маслото се загряват в дълбок тиган.
2
Миди Морковът се настъргва, лукът и гъбите се нарязват наедро и се задушават в мазнината.
3
Миди Когато зеленчуците омекнат, се прибавят мидите.
4
Миди Разбъркват се и се задушават за 1 минута.
5
Миди Накрая ястието се овкусява със сок от лимон, наситнен копър и сол и се залива с мастиката.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта