Диня с козе сирене и чипс от резене
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
06.07.2017 Много вкусни,благодарение на моята любов!!!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
27.07.2015 Само да намеря откъде да си купя пресни миди, едно две килца, и веднага ги приготвям така. Понякога слагам и малко ситно накълцано люто чушле. Бон апети!!!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.06.2015 Пробвах рецептата миналото лято и много ми харесаха!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...