Микросандвичи „Асорти“

Дата: 16.06.2010
Източник: Бон Апети
Микросандвичи „Асорти“
 
Необходими продукти:
60 г бяло брашно
30 мл лимонов сок
10 г пресен джинджифил
210 г бейби калмари
210 г бейби октоподи
1 яйце
20 г краве масло
30 г прясно мляко
10 г мая
90 г ръжено брашно
5 г чесън
 

Начин на приготвяне:
1
Двата вида брашно, маята, прясното мляко, маслото и яйцето се смесват, докато се получи еднородна смес. Правят се малки топчета, които се оставят да втасват. Пекат се около 15 минути на 180 градуса.
2
Октоподите и калмарите се пошират (варят се, без да кипват). След това се мариноват в смес от настъргания джинджифил, лимоновия сок и счукания

чесън.

3
В изпечените питки се правят малки разрези, морските дарове се отцеждат и се поставят в тях.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


370 ДУШИ ОНЛАЙН
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта