Минестроне с ватос

Дата: 17.06.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг ватос
2-3 с. л. зехтин
5-6 листа девесил
30 г масло
1/2 в. ч. бяло вино
1/2 връзка копър
1/2 глава фенел
1/2 глава лук
10 чери домата
1 морков
1 шепа зелен фасул
2 чушки
3 печурки
1 с. л. каперси
 

Начин на приготвяне:
1
Минестроне с ватосРибата се сварява в 2 литра вода. След това се обезкостява, нарязва се надребно и месото се връща в тенджерата.
2
Минестроне с ватос 2Зеленчуците се нарязват наедро и се запържват в предварително загрят зехтин.
3
Минестроне с ватос 3След 2-3 минути се налива бялото вино и се добавят каперсите. Наливат се 10 черпака от рибния бульон, посолява се и се оставя да къкри на тих огън около 15 минути.
4
Минестроне с ватос 4Добавят се нарязаните на половинки чери домати, рибните късове и маслото. Поръсва се с наситнен копър и девесил и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


251 ДУШИ ОНЛАЙН
Деси коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
Anny Grigorova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта