Миш-маш

Дата: 16.01.2015
Източник: Cornelia Filipova
ТИТЛА: Главен готвач
Миш-маш
 
Необходими продукти:
1 кг чушки
1/2 кг домати
100 г сирене
1 к. ч. олио
2 яйца
 

Начин на приготвяне:
1
Измивате чушките, почиствате ги от семките и ги нарязвате на едри парчета. Обелвате доматите и ги настъргвате на едро ренде.
2
В тенджера или в дълбок тиган сгорещявате олиото и добавяте нарязаните чушки. Запържвате ги, при непрекъснато бъркане, докато омекнат. След като чушките омекнат, добавяте и настърганите домати, и оставяте сместа да ври на слаб огън, докато водата на доматите изври.

3
След това добавете разбитите яйца и натрошеното сирене, а в случай, че сиренето не е достатъчно солено може да добавите и сол. Миш-машът трябва да поври още няколко минути, като от време на време го разбърквате.
Подобни рецепти:
Коментари (5)
5.
Изпрати
лично съобщение

12.02.2016
Любима рецепта
4.
Изпрати
лично съобщение

13.08.2015
Най-бързото и вкусно лятно ядене :)
3.
Изпрати
лично съобщение

15.04.2015
Едва ли има домакиня, която да не е излизала от кризисна ситуация с тази рецепта... :)
2.
Изпрати
лично съобщение

21.01.2015
Любима рецепта на семейството ми.
1.
Изпрати
лично съобщение

21.01.2015
Много вкусно става и като му се добави малко настърган кашкавал и пресен магданоз накрая. Но и без тези добавки рецептата си заслужава да се приготви.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта