Мисо супа

Дата: 24.11.2007
Източник: Бон Апети
Мисо супа
 
Необходими продукти:
50-70 г тофу
4-5 гъби "Шийтаке"
1 резен бяла ряпа (30 г)
1/2 стрък праз лук
1/2 морков
1 с. л. мисо
 

Начин на приготвяне:
1
Мисо супаМорковът и обелената ряпа се нарязват на тънки ивици и се сипват в тенджера с 1 л кипнала вода.
2
Мисо супа 2След 1-2 минути се добавят гъбите "Шийтаке" и нарязаният праз лук.
3
Мисо супа 3Соевото сирене се нарязва на кубчета и се сипва при останалите продукти.
4
Мисо супа 4Супата се овкусява с размитото в малко топла вода мисо и се оставя да къкри на слаб огън 3-4 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


269 ДУШИ ОНЛАЙН
Яница Василева се регистрира в сайта.
Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта