Варена тиква с орехи и карамфил
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2016 Вместо морска сол може да се използват зърна боб.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2016 Ако нямаме морска сол с какво може да я заместим за да не се надигне блата?
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.09.2015 Виолета, по принцип блатът за този десерт трябва да стане хрупкав, а не като „камък“ - възможно е да си го препекла.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.09.2015 Немога да разбера защо блатът ми стана твърд като камък.Какво може да съм згрешила?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.12.2013 Получисе доста вкусно, но сместа ми беше повече и не се събра във формата. Може би следващия път трябва да я направя в по висока форма.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...