Млечна майонеза

Дата: 29.04.2016
Източник: Presian Petrov
ТИТЛА: Чирак
Млечна майонеза
 
Необходими продукти:
150 мл прясно мляко
300 мл олио
1 щипка лимонена киселина
1 щипка сол
1/3 ч. л. пудра захар
1 ч. л. горчица
1 ч. л. кетчуп
1/3 ч. л. къри
 

Начин на приготвяне:
1
Прясното мляко(със стайна температура), олиото, лимонената киселина и солта се сипват в буркан и се пасират до хомогенизиране.
2
След това се добавят пудрата захар, горчицата, кетчупът, кърито. По желание се посолява на вкус.
3
Пасира се отново и майонезата се оставя да се охлади в хладилник.



Съвети:
Може да овкусите майонезата по ваш вкус и предпочитание.
Майонезата може да се съхранява в хладилник до 6-7 дни.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта