Мраморно шоколадово-тиквено брауни

Дата: 28.11.2015
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Мраморно шоколадово-тиквено брауниМраморно шоколадово-тиквено брауни
 
Необходими продукти:
3/4 ч. ч. краве масло (на стайна температура)
1 ч. ч. захар
2 яйца
1/2 ч. ч. брашно
1 ванилия
1/2 ч. л. канела
1/4 ч. л. сол
1/3 ч. л. бакпулвер
1/2 ч. ч. какао
за тиквената смес:
1 яйце
1/2 ч. ч. кафява захар
170 г сирене „Крема“
2 препълнени с. л. брашно
2/3 ч. ч. сварена пюрирана тиква
1 ванилия
1/4 ч. л. канела
 

Начин на приготвяне:
1
Смесват се брашното, канелата, солта, бакпулверът и какаото.
2
В друг съд се разбиват маслото, захарта, яйцата и ванилията.
3
Прибавяме сухите съставки и разбъркваме добре, до хомогенизиране. Отделяме 3-4 с. л. от сместа, които ще използваме за мраморния ефект.
4
Продуктите за тиквената смес се разбъркват в купа.
5
Тавичка за печене се намаслява и се набрашнява и в нея се изсипва готовата шоколадова смес.
6
Отгоре се разпределя тиквената смес, като отделеното количество от шоколадовата смес се изсипва на няколко места, с помощта на лъжица.
7
С клечка за зъби се оформя мраморна шарка.
8
Сладкишът се пече около 35 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


167 ДУШИ ОНЛАЙН
Яница Василева се регистрира в сайта.
Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта