Паста „Примавера“ на фурна
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.10.2013 Сготвено за Халоин! Много забавна рецепта с много приятен вкус. В САЩ имат подобна рецепта \" мийтлоф\", което в превод означава месен хляб и напомня руло \"Стефани\", но без яйцата. Замених прясната паста със сухи фетучини и получих много добър резултат.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.12.2013 Много хубава рецепта, но и много трудоемка.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...