Мус с ром и млечно сладко

Дата: 20.02.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
750 г разбита сметана
50 г захар
50 мл ром
1 консерва кондензирано мляко (125 г)
3 яйца
3 пакетчета желатин (30 г)
 

Начин на приготвяне:
1
Мус с ром и млечно сладко Кондензираното мляко се налива в тенджера, кипва се и се вари 2 часа.
2
Мус с ром и млечно сладко 2Желатинът се залива с ром, изчаква се да набъбне, след което се разтопява на водна баня.
3
Мус с ром и млечно сладко 3Яйцата се разбиват със захарта на сняг.
4
Мус с ром и млечно сладко 4Прибавя се 3/4 от разбитата сметана.
5
Мус с ром и млечно сладко 5Налива се свареното кондензирано мляко и сместа се разбърква.
6
Мус с ром и млечно сладко 6Желатинът се прибавя към останалата сметана и се разбърква добре.
7
Мус с ром и млечно сладко 7Получената хомогенна смес се излива в купата с разбитите яйца.
8
Мус с ром и млечно сладко 8Готовият крем се охлажда добре и с него се пълнят изпечените тестени формички.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


165 ДУШИ ОНЛАЙН
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта