Мусаката на Динка Русева

Дата: 06.09.2008
Източник: Бон Апети
Мусаката на Динка Русева
 
Необходими продукти:
500 г кайма
1 ч. л. чубрица
1 ч. л. червен пипер
2 ч. л. джоджен
6-7 с. л. олио
1 ч. ч. доматен сок
1 кофичка кисело мляко
1-2 глави лук
2-3 яйца
5-6 картофа
черен пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Мусаката на Динка РусеваЛукът се нарязва наситно и се запържва в загрятото олио, докато поомекне.
2
Мусаката на Динка Русева 2Добавят се нарязаните на кубчета картофи.
3
Мусаката на Динка Русева 3Слагат се доматеният сок, джодженът, червеният пипер, чубрицата, черният пипер и солта и се бърка, докато сместа стане почти готова.
4
Мусаката на Динка Русева 4Каймата се запържва леко и се изсипва върху картофите в дълбока тава.
5
Мусаката на Динка Русева 5Почти готовата мусака се залива със смесените яйца и кисело мляко и се пече във фурна до получаване на кафява коричка.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


251 ДУШИ ОНЛАЙН
Irina Krasteva се регистрира в сайта.
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта