Надиплена баница

Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 23.12.2013
Надиплена баница
 
Необходими продукти:
500 г фини кори за баница
250 г мек кашкавал
250 г твърд кашкавал
250 г извара
5 яйца
1,5 ч. ч. прясно мляко
1/2 ч. ч. олио
сол на вкус, ако е нужно


Начин на приготвяне:
1
В намазана с олио тава се подреждат корите за баница една до друга, като всяка се намазва с олио и се събира на хармоника.
2
В подходящ съд се слага предварително настъргания кашкавал и разбитите яйца, изварата и прясното мляко. Разбиват се и готовата плънка се изсипва върху надиплените кори.
3
Фурната се загрява на 180 градуса и се оставя баницата да се пече 45 минути, така че да се зачерви.
Подобни рецепти:
Коментари (6)
6.
Изпрати
лично съобщение

24.04.2014
Това е моята баница,хармоника.Аз я правя и с масло.Найстина е страшно вкусна
5.
Изпрати
лично съобщение

24.04.2014
До сега не бях правила баница с кашкавал и прясно мляко, а само класическата с кисело мляко и сирене. Спазих точно рецептата и се получи нещо много вкусно. Благодаря ви! Малко разнообразие не е излишно!
4.
Изпрати
лично съобщение

17.04.2014
Идеална е за закуска.
3.
Изпрати
лично съобщение

03.04.2014
Невероятна е
2.
Изпрати
лично съобщение

13.03.2014
много вкусна....
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


156 ДУШИ ОНЛАЙН
Vanini коментира рецептата Патладжан с мисо
Василева се регистрира в сайта.
Бенчева се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Картофени хлебчета
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: